Oberta la convocatòria del 14è Premi Helena Jubany

Coincidint amb l’aniversari del naixement de l’Helena Jubany, dissabte 27 de febrer de 2021 s’ha obert la convocatòria i s’han presentat les bases de la 14a edició del premi de narració curta o recull de contes per a ser explicats que porta el seu nom. La presentació s’ha fet a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró.

Seguir mantenint viu el record de l’Helena Jubany és l’objectiu del certamen literari. Aquest premi està caracteritzat per valorar narracions curtes o reculls de contes inèdits, originals i escrits en llengua catalana que han de tenir una extensió d’entre 10 i 20 fulls. Es poden presentar els treballs originals fins al pròxim 1 d’octubre tant a la Biblioteca Antoni Comas com a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró, així com per correu postal.

Joan Jubany, pare d’Helena Jubany i pewsident de l’Associació Cultural, en record a la mataronina, ha recordat que el premi: “Té una importància per una part íntima de l’Associació que l’organitza, com és mantenir viu el record social de l’Helena i, de l’altra, que és un premi literari, ben proveït, i que és únic en el camp català de narració curta que sigui per ser explicada. Estem parlant de literatura oral”.

 

You may also like...