Premi literari

HELENA JUBANY i LORENTE

de narració curta o recull de contes per a ser explicats

 

 

 

 

A “La maleta de l’Helena” podeu escoltar els contes escrits per l’Helena Jubany intepretats per les veus de Marta Tricuera (Les galetes màgiques i Lladre d’instants), Rosa Fité (Una invasió monstruosa), Sergi Gibert (La fugida de l’internauta), Andrea Artero (Els pensaments voladors), Ester Cort (La formiga que es va adormir sobre la closca d’una tortuga), Teresa Fèrriz (Matrioska), Mariona Ribas (En companyia de la lluna) i Sílvia Ricart (Els cristalls de les terres del nord).

Aquesta sèrie de podcasts és el resultat de la col·laboració entre la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i l’Associació Helena Jubany.

La maleta de l’Helena és un recull de contes que l’Helena Jubany havia escrit i tenia guardats al seu ordinador. Segurament ella els hauria madurat i polit abans de publicar-los. Hauren sigut només els seus primers contes, però el 2001 la van assassinar just quan encetava la seva aventura literària. Ara, escoltant aquestes narracions que ens va deixar, podrem reviure emocions, desitjos i sentiments compartits amb ella.

Vídeo resum del procés d’enregistrament de les col·laboradores que posen veu als contes de “La maleta de l’Helena”, una producció de Viviendo del Cuento per a la Universitat Oberta de Catalunya i l’Associació cultural Helena Jubany i Lorente.