Premi literari

HELENA JUBANY i LORENTE

de narració curta o recull de contes per a ser explicats
“El desconcert d’en Boyle”, de Carles Torres
28 des. 2017

“El desconcert d’en Boyle”, de Carles Torres, s’ha publicat en format llibret i es va distribuir amb el diari Ara el 22 de desembre de 2017. Ara el pots llegir i descarregar en format PDF des del web de l’Associació Helena Jubany.

Download ““El desconcert d’en Boyle”” deconcert-premi_2017-br.pdf – Downloaded 1111 times – 371 KiB

El desconcert d’en Boyle (ressenya)

Sou al bar, fullejant el diari, se us asseu a la taula una desconeguda amb una criatura i us parla com si fossiu vells amics. Com ho encaixeu?

El protagonista d’aquests contes subtils i breus, de factura impecable i llengua vellutada de ressons balears, és capaç de resoldre amb molta traça les situacions quotidianes inèdites amb què l’atzar sembla embolcallar-lo. Tota una lliçó de seny, tolerància i bones maneres, les coses que tant convenen en aquests temps convulsos i desconcertants que ens toca viure. Llegiu-los, si us plau!

Lluïsa Esteve

Download ““El desconcert d’en Boyle”” deconcert-premi_2017-br.pdf – Downloaded 1111 times – 371 KiB

Més notícies d’aquesta edició:

Veredicte del jurat del X Premi Helena Jubany

Reunits a la Biblioteca Antoni Comas de Mataró a les set i deu del vespre del dia 21 de novembre de 2017, els membres del Jurat –format per Cristina Valls, Elvira Carrió, Esteve Guardiola, Llorenç Soldevila, Núria Ribas, Roser Trilla, Xavier Vidal i Joan Jubany, que...

Bases X Premi literari Helena Jubany (2017)

L’Associació Cultural Helena Jubany i Lorente, la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i el diari Ara, amb la finalitat de mantenir viu el record de l’Helena Jubany, enamorada del món dels llibres des de tots els angles (lectora obstinada, periodista de...