“Amunt” es presenta amb videoconferència entre Mataró i París

Acte de presentació del llibre "Amunt", de Marina Guardiola, a la llibreria RobafavesDilluns 27 de febrer s’ha fet l’acte de presentació del llibre Amunt a la llibreria Robafaves de Mataró. L’acte ha comptat amb la presència física de l’actor Joan Pera, que ha posat veu al CD que acompanya el llibre del IV premi Helena Jubany, i la presència virtual d’en Xevi Ribas, autor de les il·lustracions de l’obra. El mataroní Ribas ha participat a l’acte mitjançant videocònferència des de París, on resideix actualment, i ha llegit un escrit de l’autora del conte, Marina Guadriola i Bufí, que no ha pogut participar a l’acte perquè ha donat a llum al seu primer fill i encara es troba en un hospital parisenc.

Marina Guardiola ha fet arribar el seu agraïment pel premi rebut i ha recordat que va haver de rescriure el conte després que perdés el text inicial quan li van robar el portàtil on el tenia desat.

 

Joan Pera ha dedicat exemplars del llibre "amunt", al qual ha posat veu per explicar la històriaJoan Jubany i Itxart, pare de l’Helena Jubany, ha recordat que presentem el llibre el dia 27 de febrer tot coincidint amb l’aniversari del naixement de l’Helena, i que després de 10 anys la judicatura i la policia han renunciat a aclarir-ne l’assassinat.

Joan Jubany i Lorente, germà de l’Helena, ha estat el responsable de l’edició del llibre, i ha explicat que s’ha seguit la línia editorial i de disseny de la col·lecció iniciada l’any 2008.

Per part de la llibreria Robafaves, Esteve Guardiola, germà de la guardonada, ha volgut destacar que l’edició del llibre es fa amb molt voluntarisme i bona voluntat per part de l’Associació Helena Jubany, que n’assumeix els costos de producció.


 

NOTÍCIES DE PREMSA.

• capgros.cat: Presentació ‘virtual’ del relat guanyador del Premi Helena Jubany

• Mataró Ràdio: Es presenta “Amunt”, el conte guanyador del IV Premi Helena Jubany

You may also like...