Èxit desbordant de la campanya de mecenatge: 795 persones han aportat 20.815€

En les primeres 24 hores ja s’havia superat l’objectiu de 9.000 euros, i les aportacions han doblat l’import que ens haviem proposat.

Avui ens complau anunciar-vos que en 20 dies la campanya de recaptació de diners per reobrir el cas de l’Helena Jubany ha comptat amb la participació de 795 persones i ha assolit el 231% de l’objectiu inicial. És a dir a través de la campanya TotSuma, s’hi han aportat 20.815 euros.

Gràcies a totes i cadascuna de les persones que han posat el seu granet de sorra podrem contractar les millors professionals per reclamar la reobertura de la causa de l’assassinat de l’Helena.

De fet, gràcies a les aportacions, ja tenim l’advocat Benet Salellas treballant en l’escrit de sol·licitud de reobertura de la causa i també hem contractat un especialista criminòleg que està elaborant dictàmens pericials de les noves proves que aportarem.

Si el jutge accedeix a reobrir el cas, podrem afrontar el judici amb totes les garanties i força necessària.

Aquesta nova onada solidària de tanta gent ha fet que ens sentim més acompanyats i més forts que mai per reclamar justícia. Si al final del procés hi ha més diners dels que calguin per la causa judicial, els destinarem íntegrament a garantir la contiuïtat de l’Associació Cultural Helena Jubany i Lorente.

Sabem que el camí serà llarg, però ens dóna molta energia saber que podem comptar amb tu.

Aquesta causa és de tots i totes.

Seguirem informant-te de qualsevol novetat.

Que cap feminicidi quedi impune!

No defallim!

#FemJusticiaHelenaJubany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *