Comunicat de la família Jubany i Lorente davant la segona reobertura de la causa judicial

Avui hem sabut la decisió adoptada pel Jutjat de 1a instància núm. 2 de Sabadell de reobrir la investigació judicial sobre l’assassinat de la nostra filla i germana Helena Jubany.

Com a família celebrem la decisió del magistrat. Aquesta decisió arriba després d’una petició nostra de reobertura amb sol·licitud de diligències, presentada el passat 14 d’abril, després de la darrera interlocutòria de l’Audiència de Barcelona de tancar el cas.

Mai ens hem rendit en la petició de justícia i investigació en el cas de l’Helena i mai ens rendirem. És per això que tot i que estem enormement satisfets d’aquesta nova passa cap a la recerca de la veritat del cas, hem d’expresar també la nostra por que, un altre cop, no es posin tots els mitjans a l’abast per obtenir totes les proves possibles i esgotar totes les pistes que són a disposició de la policia i el jutjat.

La decisió coneguda avui denega la majoria de declaracions i diligències sol·licitades per nosaltres i se centra exclusivament en l’anàlisi d’un disc dur que fa mesos que havíem posat a disposició de la Policia Judicial.

És per això que volem demanar a tots els actors implicats en la investigació -jutjat, fiscalia i CNP- que aquesta vegada arribin fins al final i no descartin cap via ni cap eina que ens pugui portar a fer justícia en el cas de l’Helena. Nosaltres mantenim l’esperança que aquesta vegada serà així.

En tot cas, avui és un dia feliç per nosaltres perquè esbotza la impunitat de la decisió de l’Audiència de Barcelona del passat febrer i obre la porta a la justícia en el cas de l’Helena.

Mataró 18 de maig del 2021

9 pensaments sobre “Comunicat de la família Jubany i Lorente davant la segona reobertura de la causa judicial

  • Família Jubany Autor de l'entradaRespon

   Bé, nosaltres el que volem és una explicació de tot plegat per poder tancar el dol per l’Helena. Gràcies, Lídia. Una abraçada.

 1. Anònim-BCN Respon

  Benvolguda família Jubany,
  celebro molt que el cas s’hagi pogut reobrir: esperem que a partir de l’anàlisi del disc dur de l’ordenador de l’Helena sorgeixin noves pistes que menin cap al(s) culpable(s) d’aquest terrible crim: molts d’ànims, família, que la veritat acabarà sorgint, de ben segur! Una abraçada ben gran.

  • Família Jubany Autor de l'entradaRespon

   Moltes gràcies, Anònim-BCN. Nosaltres estem fent tot el que està a les nostres mans, peròno podem fer la feina de la Policia, la Fiscalia i els Jutges. Seguim lluitant per saber la veritat. Una abraçada.

  • Família Jubany Autor de l'entradaRespon

   Nosaltes també esperem que s’arribi a resoldre i poguem saber la veritat. Moltes gràcies, Mark Polland. Una abraçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.