Acte de lliurament del V Premi Helena Jubany (2012)

Acte de lliurament del V Premi Helena JubanyEl 2 de desembre, diumenge, tindrà lloc el lliurament del V Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser explicats. L’acte tindrà lloc a les 12 del migdia a la seu de la colla castellera Capgrossos, carrer Herrera, 59 de Mataró.

Es tracta de la 5a edició de l’atorgament d’aquest premi, únic en la seva modalitat, que premia relats concebuts per a ser explicats davant d’un públic.

El premi, creat en record d’Helena Jubany, periodista i bibliotecària, està dotat amb 3.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora al diari Ara.

Atès que la policia i la justícia havien desistit d’aclarir l’assassinat d’Helena Jubany, ocorregut l’any 2001, l’Associació Cultural Helena Jubany instituí, l’any 2008, aquest premi per mantenir-ne la memòria.

Els guardonats en edicions anteriors han estat el barceloní Xavier Cabús amb El karma del carnisser (2008), l’alacantí Joan Lluís Moreno amb Compta comptes (2009), el sabadellenc Jordi Solé amb Blanc (2010) i la mataronino-parisenca Marina Guardiola amb l’obra Amunt (2012).

You may also like...